Eladná ingatlanát? Megtaláljuk Önnek a tökéletes vevőt!

 Mi nem ingatlanokat, hanem otthonokat értékesítünk.

A minőségi munka, a szakmaiság az ingatlanszektorban szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően a jelenlegi egészségügyi helyzetben is folytatjuk tevékenységünket, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy az Ön ingatlana is a lehető legmagasabb színvonalú kezelésben részesülhessen.

Tevékenységünk során teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az első találkozástól kezdve a birtokbaadásig. A hosszútávú üzleti kapcsolatokban hiszünk, ezért tartjuk fontosnak az ügyfeleinkkel fenntartott bizalmon alapuló eggyüttműködést, hiszen a legnagyobb vagyontárgyukat: az otthonukat vagy a hozamot termelő befektetésüket tesszük ki egy nagyon változékony ingatlanpiacra. Értékesítési rendszerünk nem kirázólag a megszokott nyilvános értékesítési csatornákat használja, hanem a több éves ingatlanpiaci hátterünk és kiépített kapcsolatrendszerünk segítségével biztosítjuk a hozzánk kerülő ingatlanok gyors és zavartalan értékesítését.

#ígyislehet #hillsidehomes #otthonokbudan

Adja el ingatlanát velünk

Értékbecslési szolgáltatásunkat összes ügyfelünk díjmentesen veheti igénybe. Az ár meghatározáshoz figyelembe vesszük a helyi piaci trendeket, az elmúlt időszakban történt eladásokat az adott területen és az ingatlan jellemzőit is.

Mi teszi az ingatlant igazán különlegessé? Mit változtatott rajta? Hol szükséges felújítani? Az összes apró információból kapunk egy teljes képet, amely alapján egy reális, versenyképes piaci elemzést tudunk nyújtani Ön számára.

ÉPPEN INGATLANT KERESEL?

SEGÍTÜNK, HOGY MEGTALÁLHASD A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB ÚJ OTTHONOD BUDÁN.

arrow&v
Szerkezet

Igényed rögzítettük! Tanácsadónk hamarosan keresni fog.