top of page
r-architecture-wJAOeXvxudM-unsplash.jpg
20150511budai-var-budai-var-a2.jpg

NÉMETH GÁBOR

A Hillside Homes alapítója és Ingatlan tanácsadó.

8 éve foglalkozok Budán ingatlanok értékesítésével, ez idő alatt több mint 350 ügyfelemet képviseltem ingatlan ügyeik során.
4. éve  Buda egyik legsikeresebb értékesítője.

Rólam mondták

Bemutatkozás

Németh Gábor vagyok Ingatlantanácsadó és a Hillside Homes alapítója. 8 éve foglalkozok Budán ingatlanok értékesítésével, ez idő alatt több mint 350 ügyfelemet képviseltem ingatlan ügyeik során.

Az ingatlanozás ötlete 8 éve fogalmazódott meg bennem, amikor érettségi után még mindig nem tudtam mivel szeretnék igazán foglalkozni, ezért az egyetemi tanulmányaim mellett elkezdtem kutatni, hogy milyen területen tudnék el kezdeni problémákat megoldani. Szerettem volna egy olyan hivatást, ahol a személyes fejlődésem mellett, a legnagyobb hozzáadott értéket tudom adni és ezt anyagilag is honorálják, így erre területre esett a választásom.
Bár vállalkozó nem volt a családomban vagy a közvetlen környezetemben, de az olyan otthonról tanult értékekre mint az őszinteség, megbízhatóság, etikusság így is tudtam támaszkodni.

Az évek során az ingatlanok világa rabul ejtett és kiderült, hogy érzékem is van hozzá, így azzal a céllal, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani, 4 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a franchise rendszerből kilépve létre hozzuk a saját brandünket.
Mint minden vállalkozás, mi is egy álmot kergettünk: egy kis létszámú elit csapatot teremteni olyan fiatalokból, akik osztoznak a szenvedélyünkben és éhesek a sikerre. Azokat az embereket kerestük, akikkel együtt álmodhatunk és alkothatunk valami igazán különlegeset.Úgy tűnik az idő minket igazol és az eredményeinket hála, mostanra nem csak közvetítéssel foglalkozunk, hanem egy teljes körű szolgáltatáscsomaggal várjuk ügyfeleinket, amely magában foglalja a felújítást, generál kivitelezést, költöztetés, jogi segítséget és még számtalan más szolgáltatást is.A céges sikerek ellenére az értékesítés szeretete bennem továbbra is meg van, így vezetőként próbálok utat mutani az újaknak és továbbra is foglalkozok saját ügyfelekkel, ennek eredményeként az elmúlt 2 évben én voltam a cégünk legeredményesebb értékesítője.

Legyen szó régi otthonod értékesítéséről, a meglévő ingatlanod felújításáról vagy a karriered építéséről, itt a Hillside Homes-nál minden lépésnél melletted állunk.

bottom of page